Stenhus Kostskole

Stenhusvej 20
4300 Holbæk
+45 5943 0269
Beliggenhed
Region Sjælland
Nærmeste by
Holbæk
Grundlagt
1906
Ledelse
Knud E. Schack Korsbjerg
Antal elever
60 (dagskolen i alt 600 elever)
Personale
14 (på kostafdeling)
Klassetrin
6.- 10. klasse + gymnasium
Antal væresler
60
Kontakt
Knud E. S. MadsenSkoleleder
Knud E. S. Madsen
Træffetid: 8.15 - 15.00
59 43 85 00
kesm@stenhus.dk

Stenhus Kostskole

Vi er en mindre kostskole med ca. 60 kostelever fra 6. klasse til og med 3G. Vi optager elever som kan følge almindelig undervisning. Elever med faglige udfordringer tilbydes ekstra støtte/lektiehjælp.

Skole med kinesisk og sport

Vi har kinesisk fra 5. klasse og tilbyder en skolegang med fokus på høj faglighed og mulighed for sport. Sportsklasserne har daglig træning lagt ind i skoledagen. Vi tilbyder fodbold, basketball, badminton, e-sport, tennis, håndbold og svømning.

Ophold

Eleverne bor på enkeltværelser, men der er mulighed for at bo på dobbeltværelser.

Fritid

Vi ligger tæt ved skov og fjord, som giver mulighed for udendørsaktiviteter. Vi har egen tennisbane, atletikstadion, kunststofbane og sportshaller.Hvem er vores elever

Vores elever har meget forskellige baggrunde. Nogle trænger til et skifte og har valgt kostskole/efterskole pga. det sociale samvær, nogle har boet i udlandet og ønsker at fortsætte skolegang i Danmark. Nogle er visiteret af kommune, og har behov for en struktureret hverdag i gode, faste rammer.

Vores særkende

Stenhus Kostskole danner rammen om en dagligdag for elever fra hele verden. Her har de en hverdag i gode og trygge rammer med et forpligtende fællesskab. Respekt, rummelighed og ansvar prioriteres hver dag, på tværs af alder, interesse og baggrund.

Transport

Cykel/gåafstand til Holbæk centrum med station med bus- og togforbindelser (regionaltog)

Faciliteter

Beliggende tæt ved skov og fjord som giver mulighed for en række udendørsaktiviteter. Vi har egen tennisbane, fodboldbane, idrætshaller.