Menu

www.ringekostskole.dk

Ringe Kost- og Realskole Ringe Kost- og Realskole Ringe Kost- og Realskole Ringe Kost- og Realskole Ringe Kost- og Realskole

Grundlagt
Grundlagt som Mellem- og Realskole i 1907.
Forstander / Ledelse
Aut. Psykolog Mariann Kordif
Beliggenhed
Faaborg-Midtfyn Kommune
Nærmeste by
Skolen ligger midt i Ringe by ca. 500 m fra centrum. Der er 20 km til Odense, Svendborg og Nyborg.
Antal elever
75 elever. Alle elever er kommet på skolen efter Servicelovens §52.3.8 eller §52.A.
Personale
Ca. 70 fuldtidsansatte medarbejdere. Heraf er ca. 40 pædagogiske medarbejdere.
Klassetrin
5.- 10. klasse
Antal værelser
3 huse med 2-3 bogrupper i hver. Alle elever har mulighed for at få eget værelse/bad.
Transportforbindelse
Bus- og togforbindelse fra Odense og Svendborg. Direkte busforbindelse fra Nyborg og Lolland-Falster. Der er meget fine tog- og busforbindelser til hele Danmark.
Faciliteter
Skolen har et areal på ca. 60 tønder land. Veludstyrede klasseværelser. Ridestald og ridebane, sportshal, cross- og knallertværksted, musikstudie, it-lokaler, udendørs tennisbaner, fitness, samarbejde med sportsklubber på Fyn, naturskole på Sydlangeland mm.
Speciale
Skolegang, uddannelse, selvforsørgelse, følelsen af mestring og mening i sit liv. Bl.a. erhvervsklasse på 10. årgang i tæt samarbejde med Svendborg Erhvervsskole. Over 98 % af vore elever har gennemført Folkeskolens Afgangsprøve. Egen UU-vejleder. Mulighed for efterværn på vore kollegier.
Profil
Skolens værdigrundlag bygger på anerkendende, involverende, respektfuldt og udfordrende samvær mellem elever og voksne. En kreativ læringskultur med fokus på samarbejde, trivsel og tryghed med henblik på udvikling af elevernes faglige, almene, sociale og personlige kompetencer, som f.eks. selvtillid, selvværd, respekt og ansvarlighed.

Alle pædagogiske medarbejdere har deltaget i længerevarende relevante efteruddannelser i bl.a. specialpædagog, Systemisk anerkendende pædagogik, KRAP mv.

Ringe Kost- og Realskole

icon
Vestergade 27
5750 Ringe

Tlf.: 6262 2080
Fax: 6262 2025

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

www.ringekostskole.dk