Menu

www.bogoe-kostskole.dk

Bogø Kostskole Bogø Kostskole Bogø Kostskole Bogø Kostskole Bogø Kostskole

Grundlagt
1887
Forstander / Ledelse
Tinella Lykke Svarrer
Beliggenhed
Vordingborg Kommune
Nærmeste by
Vordingborg
Antal elever
45 kostelever og 260 dagelever
Personale
54
Klassetrin
Bh.kl. - 10. kl.
Antal værelser
42
Transportforbindelse
Busforbindelser til Vordingborg og Nykøbing F. Herfra gode togforbindelser. I forbindelse med hjemrejseweekender arrangerer skolen transport mod Rødby, Slagelse og Tåstrup med egne busser.
Faciliteter
Moderne byggeri med boafdelinger, undervisningslokaliteter, IT-baseret undervisningsmiljø, udendørs lokale til naturfag, værksteder til håndværk og design samt billedkunst , lydstudie, bibliotek, sportshal, multibane, kunstgræs fodboldbane, stald- og ridefaciliteter, sejlsport og andre vandaktiviteter.
Speciale
Bogø Kostskole lægger vægt på en solid boglig undervisning med udgangspunkt i den enkelte elevs niveau. I et normalskolemiljø arbejdes der frem mod Folkeskolens prøver – FP9 og FP10. På 7. til 9. klassetrin er der øgede ressourcer for de elever som har faglige udfordringer og behov.

På boafdelingerne arbejdes med en strukturpædagogisk tilgang for at skabe nærhed, tryghed, overskuelighed og rummelighed, samtidig med en relations pædagogisk praksis som skal udvikle den enkelte elevs personlige og sociale kompetencer. Der er daglig lektielæsning med lærerhjælp og mange eksterne og interne fritidstilbud. Vi har åbent alle weekender, men lukket i ferier og helligdage.
Profil
På Bogø Kostskole går dagelever og kostelever i skole sammen i et normalskolemiljø. Hver boafdeling ledes af et afdelingsteam, der har til opgave at sørge for elevernes personlige og sociale trivsel. I fritiden lægges der vægt på at give eleverne oplevelsesrigdomme og sunde fritidsinteresser.

Bogø Kostskole

icon
Bogø Hovedgade 57
4793 Bogø By

Tlf.: 5586 7400
Fax: 5586 7401

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

www.bogoe-kostskole.dk